Voor Organisaties

De samenleving verandert in rap tempo, en organisaties staan ook niet stil. Digitalisering, flexibele werkplekken, eigenaarschap; goede ontwikkelingen, maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf. Het lukt je misschien niet altijd om de nodige ondersteuning te bieden.

Pit & Co helpt. Help jij je medewerkers? Een goed gesprek met een professional of een training met praktische tips motiveert. Dit geldt voor elke organisatie, groot of klein, profit of non-profit. Benieuwd hoe Pit & Co kan helpen? Bel me (06 – 1180 0110) of stel je vraag online.

Mijn aanpak is pittig, laagdrempelig en met een vleugje humor. Resultaat is belangrijk maar ook de weg ernaartoe moet goed en constructief zijn.

‘Je kunt de zee niet oversteken
door enkel naar het water te staren.’

Werkwijze

Ervaring leert dat coaching vaak effectiever is dan een training. Bij coaching op de werkplek kun je direct reageren op gedrag en raak je de cultuur van de organisatie. Een training helpt ook, zeker wanneer je een training splitst in een aantal dagdelen. Dan is er tussendoor tijd om het geleerde alvast toe te passen op de werkvloer. Situaties die je tegenkomt reflecteer je gelijk in de volgende sessie.

Door mijn ervaring als manager, docent, trainer en coach kan ik snel de vertaalslag maken naar de praktijksituatie maar heb ik ook oog voor persoonlijke drijfveren en kwaliteiten van medewerkers. Ook passen organisaties steeds vaker nudging toe om gedrag van klanten of medewerkers positief te beïnvloeden.

Aanbod

Wil je je team laten begeleiden of moeten specifieke vaardigheden worden aangeleerd? Hebben medewerkers hulp nodig bij een verandering, is er een conflict of kan de samenwerking beter? Of wil je verbetering zien in verkoopresultaten of communicatie? Pit & Co heeft ruime ervaring in het begeleiden van teams.

Ben of ken je iemand die een kei is in zijn werk en daardoor leidinggevende is geworden? Welke stijl van leidinggeven past bij deze nieuwe rol? En welke stijl verwachten de medewerkers? Ik kan helpen om de nieuwe positie goed in te vullen.

“Yvette, wat ben jij een bijzondere en krachtige vrouw! Een heerlijke directe aanpak, inspirerend en vernieuwend. Altijd denkend in oplossingen en met de blik gericht op de mens.”

Eveline 
Eveline

“Yvette is iemand die in positieve zin voor ‘beweging’ zorgt. Door goede ideeën, een enthousiasmerende aanpak en doorzettingsvermogen met elkaar te combineren weet ze zaken voor elkaar te krijgen.”

Frank 
Frank

“Open en duidelijk in communicatie, altijd respectvol en eerlijk. Een sterke coach/trainer die weet waar ze het over heeft en altijd zoekt naar mogelijkheden tot doorontwikkeling, bij de ander én bij zichzelf. Yvette zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.
Een professional met kracht en pit!”

Ta'Sangka 
Ta'Sangka

“Nooit op haar mondje gevallen maar altijd goed luisterend zodat de vraag achter de vraag als vanzelf boven komt drijven. Soms confronterend maar altijd behulpzaam. We hebben samen mensen zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. En daarbij is Yvette ook nog eens gewoon een heel leuk mens.”

Roel 
Roel

“Yvette maakt een haarscherpe analyse van je team of organisatie. Ze heeft meteen door waar de ‘pijn’ zit. En met al haar energie en humor is ze bovendien een heel fijn persoon om mee samen te werken.”

Xandra 
Xandra

“Ik heb Yvette enkele keren ingezet als coach. De bewustwording en confrontatie met eigen gedrag werd als pittig en zeer goed ervaren. Zelf heb ik de kundigheid van Yvette ingeroepen bij het opstellen van een dienstverleningsplan voor een prospect. Deze prospect is nu mijn klant.”

Arthur 
Arthur

“Door de feedback van Yvette ben ik gegroeid. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en weet hoe ik dingen beter of anders kan aanpakken.”

Sylvia 
Sylvia

“Wat mij direct opviel bij Yvette is haar gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Ze stelt zich goed op de hoogte van de trainingsbehoefte door kritische vragen te stellen. Ze durft te confronteren.”

Gert 
Gert

“Yvette is doortastend en weet te motiveren. Elke uitdaging brengt ze tot een goed eind.
Een powervrouw!”

Marion 
Marion

“Yvette denkt ‘out of the box’ en weet mensen op creatieve wijze te boeien. Ze heeft aandacht voor het individu en weet een groep echt verder te helpen. Bijzondere resultaten, en nog leuk ook!”

Fenna 
Fenna

Pit & Co

Postadres:
Parkstraat 8
6436 EL Amstenrade

Super Studios
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen