Voor Individuen

Het is niet alle dagen feest. En je mag soms best een baaldag hebben. Of verdrietig of geïrriteerd zijn. Maar als iets je dagelijks bezighoudt en je belemmert in je doen en laten, is het tijd om er iets aan te doen. Streef naar een fijn leven. Soms heb je daar een handje hulp bij nodig.

Wees dan welkom bij Pit & Co.

‘Juist de punten waarop je niet voldoet aan de norm,
laten zien waar je speciaal in bent.’

Werkwijze

Pit & Co staat voor pittige, no-nonsens coachgesprekken. Elke begeleiding is uniek waardoor verschillende werkvormen mogelijk zijn. Denk aan creatieve sessies – zoals mindmapping of het uittekenen van je levensloop – en aan het overdenken van je kwaliteiten door het maken van een persoonlijkheidstest of kernkwadrant. We halen alles uit de kast voor een optimaal resultaat.

Je start met een intakegesprek. Kijken of het klikt. Het is belangrijk dat je je ‘veilig’ voelt en het gevoel hebt dat je alles kunt vertellen. Een kennismaking is vrijblijvend en gratis. Na de kennismaking geef ik je een indicatie van het aantal sessies die je nodig hebt. Gemiddeld zijn dit er 3 tot 5. Als je écht iets wilt doen aan je probleem of situatie, kom dan in actie. Bel me (06 – 1180 0110) en je kunt binnen een week op gesprek.

Aanbod

Heb je een conflict of moet je omgaan met verlies van iets of iemand? Wil je assertiever worden of meer balans in je leven? Heb je iets meegemaakt en lukt het je (nog) niet om de draad weer op te pakken? Of zoek je preventief hulp omdat je merkt dat je vermoeid raakt of vage lichamelijke klachten ervaart die mogelijk door stress worden veroorzaakt? Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding en biedt je inzicht en uitkomst.

Kies je voor Pit & Co dan merk je in korte tijd vooruitgang. De eerste stap is vaak het lastigst en van uitstel komt afstel. Wat houd jou nog tegen? Maak gelijk een afspraak

“Gelukkig op tijd bij Yvette terechtgekomen op aanraden van de osteopaat. Vage lichamelijke klachten kunnen dus echt door stress ontstaan. Bizar hoe snel ik verbetering merkte. Al vanaf 2015 en geen terugval gehad. Aanrader!”

Paul 
Paul

“Yvette is resultaatgericht en denkt mee aan oplossingen. Ze is confronterend, doet ‘pijn’ en raakt daardoor de kern. Je gaat vanzelf bewegen.”

Isje 
Isje

“Door de feedback van Yvette ben ik gegroeid. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en weet hoe ik dingen beter of anders kan aanpakken.”

Sylvia 
Sylvia

“Coaching was voor ‘softies’ dacht ik. Gelukkig heb ik toch een afspraak gemaakt. Mijn zelfrespect en vertrouwen hebben een schop onder de kont gekregen dankzij Yvette.”

Patrick 
Patrick

“Yvette is zeer direct en dat heb ik als bijzonder prettig en verfrissend ervaren. Ze heeft me echt geholpen om op een andere manier naar mijn leven te kijken, Dit heeft geresulteerd in een relaxtere houding in mijn baan, waardoor ik zelfs beter functioneer. En als onverwacht extraatje ook een relaxtere houding in de relatie met mijn kinderen.”

Alexandra 
Alexandra

“Yvette is eerlijk en integer en weet direct de vinger op de zere plek te leggen. Ze kwam snel tot de kern en wist zaken te benoemen waarvoor ik (bedrijfs) blind was geworden.”

Sitha 
Sitha

“De kordate aanpak van Yvette leert je anders naar jezelf te kijken. Ik heb dingen kunnen afsluiten en geniet nu zoveel meer dan voorheen.”

Patricia 
Patricia

“Yvette heeft me leren relativeren, zowel zakelijk als privé. Ze houdt je een spiegel voor en zegt niet alleen wat je wilt horen. De tijd vloog voorbij tijdens onze sessies.”

Johan 
Johan

“Yvette heeft me op de juiste manier aan het denken gezet en mij daarbij de tijd gegeven om op mijn eigen tempo keuzes te maken.”

Anja 
Anja

“Open, eerlijk en veilig. Ik heb een stukje van mezelf teruggevonden,
dat ik al heel lang kwijt was.”

Nicole 
Nicole

Pit & Co

Postadres:
Parkstraat 8
6436 EL Amstenrade

Super Studios
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen